השבוע, הגיעו שחקני הקבוצה הבוגרת: עילאי חג'ג' ועומר דהן, למרכז העבודה השיקומי, בטירת כרמל, אשר מעניק שירות ותעסוקה לאנשים בעלי צרכים מיוחדים. השחקנים לקחו חלק בפעילות ספורטיבית, עבודות תעסוקה שונות והצטלמו עם המשתקמים למזכרת.
יום המעשים הטובים נצבע בירוק!
מע"ש חותם (מרכז עבודה שיקומי) בטירת כרמל, אירח השבוע את שחקני המועדון, עילאי חג'ג' ועומר דהן, ליום שכל כולו הוקדש לבעלי המוגבלויות אשר מועסקים שם.
המרכז מעניק שירות לכ-75 בוגרים בני 21 ומעלה בעלי צרכים מיוחדים, תושבי טירת כרמל, חוף הכרמל, חיפה והסביבה , המגיעים למרכז שיקום מביתם או מהוסטלים והינם בעלי מוגבלות שכלית התפתחותית, מוגבלויות פיזיות וכן על הספקטרום האוטיסטי .
השחקנים לקחו חלק בפעילות ספורטיבית עם המשתקמים ושיחקו עימם. כמו כן עזרו להם בעבודות התעסוקה השונות.
שחקן הקבוצה, עילאי חג'ג', אמר לאתר הרשמי: "אני מאוד גאה לקחת חלק ביום המעשים הטובים וחשוב להדגיש שאנחנו לא מתנדבים רק ביום הזה. לאורך כל השנה, שחקני המועדון והצוות מתנדבים ושותפים לפעילויות קהילתיות רבות. עבורנו, זה חלק בלתי נפרד מהערכים שמנחים אותנו. הגעה לכאן היום מחברת אותנו לערכים של נתינה ושיתוף פעולה, האנשים פה מלמדים אותנו הרבה על כוח הרצון והיכולת להתגבר על אתגרים, ואני מרגיש בר מזל להיות חלק מהיום הזה".
אורלי סירוטה נדלר-ראש צוות שיקום באגף לשירותים חברתיים טירת כרמל: ״ שחקני מכבי חיפה השתלבו בפעילות הספורט יחד עם המשתקמים ושיחקו עמם. כמו כן, עזרו להם בעבודות השונות בתעסוקה. משתקמי מע״ש טירת כרמל שמחו והתרגשו מהביקור של השחקנים ואנו כצוות שמחים מאוד שמכבי חיפה כארגון משלב, עוזר ומעורב בקהילה ובסביבה".







